Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Bein Sports'ta katıldığı canlı yayında eleştirdiği eski Fenerbahçeli futbolcunun kim olduğu ortaya çıktı.

Avrupa kulübüyle anlaşamadı

Canlı yayında isim vermeyen Ali Koç, transfer döneminde bir oyuncuyla yapılan pazarlığı anlatmış ve o futbolcunun teklif ettiklerin rakamın çok daha düşüğüne Avrupa'ya gittiğini ancak çıkan pürüzler nedeniyle yeniden Süper Lig'e döndüğünü söylemişti.

3 yıl Fenerbahçe'de oynadı

Ali Koç'un ismini vermediği o yıldız oyuncunun defans oyuncusu Martin Skrtel olduğu anlaşıldı. 3 yıl Fenerbahçe'de forma giyen Slovak savunmacı, sarı-lacivertli ekibin 2,5 milyon euroluk teklifi reddedip İtalya Serie A takımlarından Atalanta'nın yolunu tutmuştu.

Anlaşma iptal olmuştu

Atalanta ile yıllık 1 milyon euroya anlaştığı öne sürülen Martin Skrtel, fiziksel olarak yeterli bulunmadığı için 20 gün sonra sözleşmesi feshedilmişti. Bu gelişmenin Skrtel, Süper Lig ekibi Başakşehir ile anlaşırken bir başka eski Fenerbahçeli stoper Simon Kjaer ise Atalanta'ya kiralık olarak gitmişti.

Ali Koç ne demişti?

Canlı yayında isim vermeden Martin Skrtel'i eleştiren Ali Koç, "İsim vermeyeceğim bir oyuncumuz var. 3,5 milyon avro alıyordu. 2 milyon avro yapalım dedik. Şampiyon olursa 500 bin euro prim önerdik, zam yaptık, daha çok şey istedi ve vermedik, sonra gitti 700 bin euroya Avrupa'da bir takıma imza attı" ifadelerini kullanmıştı.

Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı! Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı!

Teşekkür etmemişti

Martn Skrtel, Fenerbahçe'den Atalanta'ya transfer olduğunda sosyal medya hesabından yayınladığı ayrılık mesajında Ali Koç ve Ersun Yanal'a teşekkür etmemişti.