Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 25-26 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesinden Habertürk TV’de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ”

“Hoca adayları listemizde 3'e indik. Hatta 2,5 diyebilirim” şeklinde konuşan Ali Koç, “Seçimden sonra seçilirsek Pazartesi bunu açıklayacağız. Favre'nin kendisiyle görüşmedik. Temsil eden kişiyle görüştük, Türkiye'ye uygun olmadığını söyledi” dedi.

İsyan ettiren hakem ataması! İsyan ettiren hakem ataması!

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım sözleri! 'Kim çıkarsa çıksın..'

“AZİZ BAŞKAN DA DAHİL…”

Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan adayı olacağına dair haberlere de değinen Koç, “Fenerbahçe Spor Kulübü'ne aday olan herkese saygım sonsuzdur. Sadece aday olana değil forma satın alanını da omzumda taşırım. Aday olan arkadaşımızı saygı ve saygıyla selamlıyorum. Kulübümüz tüm adayların emrindedir. Güçlü aday, güçsüz aday yorumu yapmayacağım, kim çıkarsa çıksın benim konumumu değiştireceğini zannetmiyorum, buna Aziz başkan da dahil” ifadelerini kullandı.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım sözleri! 'Kim çıkarsa çıksın..'

“TARAFTARLARA MAHCUBUZ”

“Fenerbahçe taraftarları en kötü günümüzde sonuna kadar yanımızda durdular. Onlara mahcubuz, onlara yaşatmak istediğimiz güzel günlerin yakında olduğuna inanıyorum” şeklinde konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, “Ben hiçbir zaman böyle konuşmam. Ben bu dönemimizin çok daha başarılı, sağlıklı geçeceğine inanıyorum” diye de ekledi.