Fenerbahçe’de kulüp dergisine açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, Süper Lig'deki ilk 3 haftayı değerlendirdi. Koç, “Bu sezon hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmamızı sağlayacak uzun yolculuk, yönetim, teknik heyet, sporcu ve taraftarlarımızın birlik ve beraberlik ile kenetlenmesiyle ancak mümkün olacaktır” dedi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!

Ligin ilk 3 haftasında alınan 7 puandan ve sergilenen futboldan oldukça memnun olduğunu belirten Koç, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Trabzonspor mücadelesinde sayısız pozisyondan yararlanamadık, galibiyeti kaçırdık, ancak ortaya koyduğumuz futbol hepimizi mutlu etti. Yoluna emin adımlarla yürüyen takımımız, camiamızın desteği ile sahip olduğu şampiyonluk sinerjisini her geçen gün daha da güçlendiriyor ve 29. şampiyonluğumuza olan inancımızı artırıyor.”

"Birlik beraberlikle şampiyonluğa ulaşacağız"

Camianın kenetlenmesiyle birlikte bu sezon sonu Süper Lig'de zafere ulaşacaklarına vurgulayan Ali Koç, “Yeni sezon transfer çalışmalarımızı da hocamız Ersun Yanal ve sportif direktörümüz Damien Comolli ile çok sıkı bir koordinasyon içerisinde çalıştık. Bu sezon hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmamızı sağlayacak uzun yolculuk, yönetim, teknik heyet, sporcu ve taraftarlarımızın birlik ve beraberlik ile kenetlenmesiyle ancak mümkün olacaktır” şeklinde konuştu.