Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 haftada alınan 5 puandan hoşnut olmayan Beşiktaşlı taraftarların bir süredir devam eden protestoları sonucunda geçtiğimiz gün siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman istifa kararı aldığını açıklamıştı. Konuyla ilgili olarak Youtube kanalı üzerinden yorumlarda bulunan Beşiktaşlı spor yazarı Ali Ece, "Bu istifa etmek değildir, görevden kaçmaktır" dedi.

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

"Siz harcamadıysanız, kim harcadı?"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Süleyman Seba'dan sonra gelen hem en başarılı hem de en başarısız Beşiktaş Başkanı olduğunu belirten Ali Ece, " 'Paralar nerede?' diye soruyorlar. Çıkıp bir şey söylemeniz gerekiyor. Siz harcamadıysanız kim harcadı, kim har vurup harman savurdu? 'Ben gidiyorum, kırıldım' hayır. Kulüplerde kırgınlık olmaz. Süleyman Seba'dan sonra hem en başarılı hem de en başarısız Beşiktaş Başkanı. Bu büyük çelişki. Ama tabii ki sahtekarlar gidecek" şeklinde konuştu.

"Utanmıyorsunuz değil mi?"

Her yöneticinin trolleri olduğunu belirten Ali Ece sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Kimse kimseyi kandırmasın, her yöneticinin trolleri var. Yöneticiler, kendinize trol tutuyorsunuz yönetemeyiciler. Utanmıyorsunuz değil mi? Bari kendi fotoğrafınızı koymasınlar, bu kadar belli etmeyin. Günü kurtarmak için geleceği ipotek ettirdiniz, bu hale getirdiniz."