Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftasında Beşiktaş, dün akşam Trabzonspor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar, deplasmandan 4-1'lik mağlubiyetle dönerken, 6 haftada topladıkları 5 puan ile taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattılar. Geçtiğimiz hafta sponsorluk anlaşmasının ardından açıklama yaparak, Beşiktaş'ta sürdürdüğü 7,5 yıllık başkanlık görevine son verdiğini açıklayan Fikret Orman'a ise taraftarların yanı sıra spor yazarlarından da eleştiriler gelmeye devam ediyor.

"Plastik destek!"

Fikret Orman'ın açıklamasının ardından yönetim kurulu toplantısı öncesinde bir grup siyah-beyazlı taraftar stadın önünde bekleyip, açtıkları "Bizi bırakma başkan" pankartlarıyla Orman'a destek olmuştu. Beşiktaşlılığıyla bilinen spor yazarı Ali Ece ise bugünkü yazısında söz konusu duruma değinerek, "Berbat mali durumun nedenlerini ve sahaya yansıyan kötü etkilerini açıklamak yerine kendi kendisine “plastik destek” oluşturmaya çalışan “gelgit”li başkan bir tarafta... Diğer tarafta ise belki de ülkenin en zenginlerinden birisi olmasına rağmen kulübün mali bekası için sadece gerçekleri söyleyip kuruşun hesabını yapan Ahmet Ağaoğlu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!