Arsenal’da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil transfer dedikodularıyla ilgili İngiliz basınına konuştu ve konuya açıklık getirdi.

Birçok maçta kadroya alınmayan Özil’in ismi Fenerbahçe ile anılıyordu. Hatta Londra’daki evini sattığı ve İstanbul’dan ev baktığı da söylentiler arasındaydı.

Suskunluğunu bozan futbolcu The Athletic'e röportaj verdi. Özil’in verdiği röportajdan öne çıkan satır başları da şöyle:

"Yeni sözleşme imzaladığımda bunun kariyerimin en önemli kararlarından biri olduğunu düşündüm. Amacım bir ya da iki yıl burada kalmak değil geleceğimi Arsenal'e teslim etmekti."

"Beni buraya getiren Arsene Wenger'di. Kararımda da etkili oldu ancak kendisi daha sonra gitti. Ben yine de kalmak istiyorum çünkü Arsenal için oynamayı seviyorum."

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

"Zor zamanlar yaşadım ancak burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Sokakta yürürken insanlar beni görünce sürekli soruyorlar ben de onlara 'burası benim evim, hiçbir yere gitmiyorum' diyorum."

MİLLİ TAKIMI NEDEN BIRAKMIŞTI?

Almanya Milli Takımı'nı neden bıraktığını da açıklayan başarılı futbolcu ''Almanya'da siyasetçiler bile bana karşı ırkçılıkta bulundu. Tanınmış kişilerin saldırısına uğradım ama takımdan birisi de 'Hey, bu adam bizim oyuncumuz' diyerek beni savunmadı. Herkes sustu...'' açıklamasında bulundu.