Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor, transfer çalışmaların sürdürüyor... Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezonu Başakşehir'de geçiren 35 yaşındaki Emmanuel Adebayor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Sözleşmemizin hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

Togolu futbolcunun Başakşehir'den ayrıldıktan sonra Trabzonspor, Rizespor ve Gazişehir ile adı anılmıştı. Adebayor'un, teknik direktör Hikmet Karaman'ın oyun anlayışını çok beğendiği için bu tercihi yaptığı öğrenildi.

DÜNYA KULÜPLERİNİ GEZDİ

Kariyerinde dünya devlerinde forma giyen Adebayor, Arsenal'deki performasıyla Premier Lig'e damga vurmuştu. Yıldız golcü, Manchester City ve Real Madrid'de ise beklentileri karşılayamamıştı. 2016-2017 sezonunda Başakşehir'e gelen Adebayor, turuncu-lacivertli formayı 76 kez giyerken, 28 gol kaydetti.

Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı! Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı!