Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de 35 puan toplayarak sezonu 17'inci sırada kapatan ve TFF 1'inci Lig'e düşen Adana Demirspor tarafından bugün yapılan açıklama ile teknik direktör Ümit Özat ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

YENİ HOCA ARAYIŞLARI BAŞLADI

Kulübün resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamada bulunan başkan Murat Sancak, yaklaşık yarım sezon Adana Demirspor'a hizmet eden Ümit Özat'a emekleri için teşekkür ederek en yakın zamanda yeni bir teknik adam ile anlaşacaklarını açıkladı.

Sancak, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarı ve Spor Kamuoyu; Yaklaşık yarım sezondur takımımıza ve camiamıza hizmet eden Ümit Özat Hocamızla bugün itibarı ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine teşekkür ediyor ve bundan sonraki futbol yaşamında yürekten başarılar diliyoruz. Çıktığımız şampiyonluk yolunda bizleri başarıya götürecek bir teknik adam ile en yakın zamanda anlaşarak takımımızın başına getireceğiz" ifadelerine yer verdi.