Hollanda Eredivisie ekiplerinden PSV Eindhoven, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen Kostas Mitroğlu'nu kiralık kadrosuna katığını duyurdu. Bonservisi Fransa temsilcisi Marsilya'da olan Yunan golcü, geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a kiralanmıştı. Yarım sezon süren Türkiye macerasında Süper Lig'de forma giydiği 7 maçta 1 gol, Türkiye Kupası'nda 2 maçta 1 gol atabilen Mitroğlu, beklentilerin altında kalarak taraftarlar tarafından eleştirilmişti.

"GALATASARAY'IN MUHTEŞEM TARAFTARINA..."

PSV Eindhoven'a transferinin resmileşmesinin ardından, "PSV tercihi, benim için çok iyi bir adım. Takımıma hem Hollanda'da hem de Avrupa Ligi'nde fayda sağlamak için sabırsızlanıyorum" diyen 31 yaşındaki futbolcu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada da, "Galatasaray'ın bir parçası olarak çifte kupaya katkı sağlamak, benim için bir onurdur. İnanılmaz desteğiniz için teşekkürler, sizi asla unutmayacağım. Galatasaray'a ve muhteşem taraftarına en iyisini diliyorum. Kupalar kazanmaya devam" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!

Kısa süren Türkiye kariyerine Süper Lig ve Süper Kupa başarısını sığdırabilen Yunan futbolcu, PSV Eindhoven'da forma giymesiyle beraber kariyerinin 10. farklı takımında ter dökecek. PSV Eindhoven'dan önce sırasıyla; Galatasaray, Marsilya, Benfica, Fulham, Olimpiakos, Atromitos, Panionios, Borussia Mönchengladbach ve Duisburg'da top koşturmuştu.