Yayınladığı videolar ile adından sık sık söz ettiren Sedat Peker, bir süredir sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmıyor... Son zamanlarda AKP ve Süleyman Soylu adına yaptığı açıklamalar ile bomba etkisi yaratan Peker, bugün 10'uncu  videosunu yayınlamadı. 

'YER DEĞİŞTİRECEĞİM' DEMİŞTİ

Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde uzun bir yolculuk yapacağını ve yerinin ifşalandığını açıklamıştı. Binlerce kişi sosyal medya hesabından Sedat Peker'in yeni videosunu bekliyor.

KALDIĞI YERE BASKIN YAPILDIĞI İDDİASI

Son olarak Twetter üzerinden 22 saat önce paylaşım yapan Peker,  bir süredir ortalarda yok. Hal böyle olunca akıllara Sedat Peker'in yakalandığı iddiası akıllara geliyor...

Bazı Youtube kanalları Sedat Peker'in yerinin ifşa olduğunu ve kaldığı yere baskın yapıldığını iddia ediyor. Peker ve ailesinin yeniden kaçmayı başardığı da gelen iddialar arasında.

AYDINLIK GAZETESİ'NDEN DE BU İDDİA GELDİ...

Aydınlık’ın iddiasına göre olay şöyle gelişti:

“Peker otelini değiştirince etrafındaki çember daraldı. Bu nedenle birkaç kez otel değiştirmek zorunda kaldı. Daha sonra da kaldığı bir otele içinde rakip mafya elemanlarının adamlarının da olduğu bir operasyon gerçekleştirildi. Peker ve ekibi bu operasyondan kurtulmayı başardı. Peker’i bir an önce Dubai dışına çıkarmaya çalışan istihbarat örgütünün Peker için bulduğu ülke Mısır’dı. Ancak bu hamleye karşı da bir operasyon hazırlığı olduğu öğrenildi. Peker’in uçağının yolda Irak’a indirme planı konusunda bilgi de gelince Peker ailesi ve 12 kişilik ekip Birleşik Arap Emirliklerinde farklı bir bölgeye geçiş yaptı.”

'ANLAŞMA YAPTI 'İDDİASINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Meral Akşener İstanbul'dan taşınma kararı aldı! Siyasi çalışmalar için... Meral Akşener İstanbul'dan taşınma kararı aldı! Siyasi çalışmalar için...

Sedat Peker, yeni video yayınlamayacağı ve anlaşma yaptığı iddialarına sosyal medya hesabından tepki göstermişti... 

sedat peker