Ünlü fast food markasının hamburgerinin içinden çıkan şoke etti Ünlü fast food markasının hamburgerinin içinden çıkan şoke etti

Koronavirüsle mücadelede aşılamanın yaygınlaşması adına Sağlık Bakanlığı tarafından Şener Şen, Ezgi Mola, Haluk Bilginer ve Cem Yılmaz'ın rol aldığı kamu spotları yapıldı. Kamu spotunda para karşılığı rol aldığı ileri sürülen Cem Yılmaz, "Aşı kampanyasına katkı vermemizi isteyen Sağlık Bakanlığı'na teşekkür ederim. Bu destek için 'para' aldığımızı düşünmek için gerçekten aptal olmak gerekir" ifadelerini kullanarak iddialara tepki gösterdi.

Aşı kampanyasına katkı vermemizi isteyen @saglikbakanligi na tesekkür ederim. :)) Bu destek için “para” aldığımızı düşünmek için gercekten aptal olmak gerekir. Teşekkürler.

— Cem Yılmaz (@CMYLMZ) June 23, 2021

Sağlık Bakanlığı'nca Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için sinema sanatçıları Şener Şen, Ezgi Mola, Haluk Bilginer ve Cem Yılmaz'ın yer aldığı kamu spotları hazırlandı.

KAMU SPOTUNDA ROL ALDI

Komedyen Cem Yılmaz, paylaşılan kamu spotunda, "Birazdan söyleyeceklerim size komik gelmeyebilir ama yüzümüzü güldürecek. Koronavirüs şakası yok ama çaresi var. Sağlıklı günlerimize geri dönebilmek için lütfen aşılarımızı olalım. Olur mu?" ifadelerini kullandı.

#CemYılmaz, "Bu söyleyeceklerim size komik gelmeyebilir" diyerek bu mesajı verdi#Koronavirüs #aşı pic.twitter.com/zcFc7ezLlD

— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) June 23, 2021