İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB iştiraki KİPTAŞ’IN geçtiğimiz 31 Mayıs’ta temelini attığı “KİPTAŞ Tuzla Meydan Evleri kura çekim töreninde konuştu.

İçişleri Bakanı onayı verdi... Emniyet Personel Başkanı Ogün Vural görevden alındı! İçişleri Bakanı onayı verdi... Emniyet Personel Başkanı Ogün Vural görevden alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ’ın, geçtiğimiz 31 Mayıs’ta temelini attığı “KİPTAŞ Tuzla Meydan Evleri”ne başvuruda bulunan yurttaşlar için kura çekim töreni düzenlendi. 149 konut ve 9 ticari alan için düzenlenen tören, Zeytinburnu’ndaki KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’nde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekrem İmamoğlu bir sonraki seçimde beklediği oy oranını açıkladı

Kura çekimi öncesi konuşma yapan İmamoğlu, İBB’nin deprem bütçesini düşürdüğüne dair ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. İmamoğlu, "Kendi yaptıkları hataların üstünü örtmeye çalışan bir dille asla muhatap olmayız" diye konuştu.

“İSTANBUL HALKI BİZE EN AZ YÜZDE 60'IN ÜSTÜNDE OY VERECEK”

Haziran 2019’da tekrar edilen İstanbul seçimlerinde yüzde 55’e yakın oy alan İmamoğlu, bir sonraki seçim için iddialı konuştu.

İBB’nin tüm kurumlarının sorumluluk bilinciyle hareket ettiği vurgusunu yapan İmamoğlu, “Bu anlayışla ve bu hararetle çalışmak zorundayız. İstanbul halkı, onun için bize yüzde 55'e yakın oy verdi. Bir dahaki seçimde İstanbul halkı, bize, en az yüzde 60’ın üstünde oy verecek. Biz, bu kadar yürekli bir çalışmanın içerisindeyiz. Hiç kimseyi siyasi görüşü ile ayırt etmeksizin; bugün aleyhimizde konuşan bazı kurumların temsilcileri dahi bize oy verebilecek. Hatta bazı siyasi kimliklerin evlatlarının, torunlarının bile bugünden oylarına talip olduğumu ve onların da bana oy vereceğini olan inancımı yineleyerek, bu bilinçle ve bu akılla bütün arkadaşlarımın çalışmasını; yürekli bir biçimde, kucaklayıcı bir biçimde çalışmasını diliyorum” diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu bir sonraki seçimde beklediği oy oranını açıkladı