14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin seçim sonuçlarına ve deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik sosyal medyada yapılan paylaşımlara ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kamuoyunda yanıltıcı, gerçek dışı ve yanlış algı oluşturacak nitelikte, kamu düzenini ve kamu barışını bozmaya yönelik gerçeğe aykırı bilgileri paylaşarak, alenen yaydığı ve provokatif paylaşımlar yaptığı iddiasıyla söz konusu sosyal medya hesapları ile ilgili resen soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Muhammed Yakut hakkında istenen ceza belli oldu! 8 yıla kadar... Muhammed Yakut hakkında istenen ceza belli oldu! 8 yıla kadar...

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılanlar arasında oyuncu Zeynep Beşerler’in de olduğu öğrenildi.

Beşerler, henüz sandıklar açılırken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu ülke için bu kadar gerizekalı çok fazla. Yazık..." ifadelerini kullanmış, paylaşım sosyal medyada büyük tepkiye neden olmuştu.

zeynep beşerler1zeynep beşerler2