İzmit kent merkezi ve Gündoğdu Mahallesi arasında sefer yapan otobüste seyahat eden yolcu, durakta durmadığı iddia edilen otobüs şoförüne tepki gösterdi.

ŞOFÖR, YOLCUYLA İDDİALAŞMAYA BAŞLADI

Otobüs şoförünün, otobüs durağında durması için butona basılması gerektiğini söylemesi üzerine, ismi öğrenilemeyen yolcu tepki göstermeye devam etti. Otobüs şoförü ve vatandaş arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

ŞOFÖR YOLCUYU DAKİKALARCA DARP ETTİ

Daha sonra otobüs şoförü, yolcuya vurmaya başladı. Bazı vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavga anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

SKANDALIN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan olayın ardından tartışmanın otobüs güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde otobüse binen yolcunun şoföre "Niye durmuyorsun?" diyerek tepki gösterdiği, şoförün ise şahsa ''Kapıyı açtık, inmedin, seninle mi eğleneceğiz'' diye cevap verdikten sonra yoluna devam ettiği görülüyor.

Tartışmanın devam etmesi üzerine otobüsü durduran şoför kabininden çıkarak yolcuyu dışarı ittirirken otobüste bulunan bir başka yolcu ise, şoför ile tartışan yolcunun butona basmadığını iddia etti.