Memleket Partisi Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin Manisa'da ve İzmir'de gerçekleştireceği bir dizi ziyaret ve programı iptal oldu. İnce'nin programlarının yaşadığı rahatsızlığı sebebiyle iptal edildiği bilgisine ulaşıldı.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin iki ildeki programlarının iptaliyle ilgili ilk olarak Memleket Partisi Manisa Milletvekili Adayı Fidel Okan paylaşımda bulundu.

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

Memleket Partisi milletvekili adayı Okan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Sn. Muharrem İnce'nin sağlık durumunun bozulması sebebiyle İzmir ve Manisa programları tamamen İPTAL olmuştur. Hakkında yürütülen iftira ürünü aşağılık kampanyalarını lanetliyoruz”

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, iptal edilen iki ildeki programları çerçevesinde ilk olarak  İzmir Karşıyaka Çarşı İçi Sevgi Yolu üzerinde esnafı ziyaret edecekti. İnce, ardından Manisa Şehzadeler ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka seslenecek, ardından 8 Eylül Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ettikten sonra bir otelin konferans salonunda gençlerle bulaşacaktı.