Muğla’nın ismi Köyceğiz olan ilçesinde,iki genç tarafından başlayan önce sözel sonra yumruk ve son olarak da tarafların birinin av tüfeği çıkararak ateş etmesi ile devam eden arbedede nedenin bir kız kavgası olduğu öğrenildi. gece geç saatlerde bir piknik alanında başlayan arbede tarafların birinin yaralanması ile hastanede sonuçlandı.

Arbede Piknik Alanında Yaşandı

Olay yerinden alınan bilgilere göre: Geç saatlerde Köyceğiz piknik alanının arka taraflarında çok fazla insanın bulunmadığı tenha bir bölgede B.Y. ile M.S. arasında ortak tanışıklıklarının olduğu kız arkadaşları yüzünden önce sözlü sonrada yaralanmalı bir tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu B.Y. yanında getirdiği av tüfeği ile M.S’ye ateş etti. Tüfekten çıkan kurşunlarla kasığından ağır yaralanan M.S. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan M.S. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Ruhsatsız Av Tüfeğiyle Ateş Etti

yaşanan bu tatsız arbedenin sonrasında yaraladığı arkadaşına orada bırakarak kaçmaya çalışan B.Y. ruhsatı olmayan yani yetkili mercilerin izni olmadan kullandığı av tüfeği ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro ekiplerinin arama bulma araştırmalarının sonunda kıskıvrak yakalandı.

Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

‘Silahla Kasten Yaralama’ suçundan yapmış olduğu bu sözel ve silahlı arbede den dolayı hakkında işlem başlatılan şüpheli B.Y. adına verilen kararda adli kontrol şartı olmak suretiyle serbest bırakıldı. Suçlu By kararı veren yetkili mercilerin vermiş olduğu süre boyunca adli kontrole tabi tutulacak.