Amasya’da minibüsün şarampole yuvarlandığı oldukça büyük maddi ve ufak yaralanmalı olan kazada 9 kişi yaralandı.

Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti

normal seyrinde ilerleyen kaza sonrası haber ekiplerinin almış olduğu bilgiye göre 52 FF 0 39 plakalı minibüsün bir süreliğine direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda içerisinde yolcular bulunurken şarampole yuvarlanarak kaza yapmıştır. bu kazada fotoğraflarda göreceğiniz gibi minibüs oldukça büyük maddi bir hasara yola çıkmışken minibüs içerisindeki yolculardan 9 adedi bu elzem kazada ne yazık ki yaralandı.

HPV hakkında doğru bilenen yanlışlar nelerdir? HPV aşısı neden önemli? HPV hakkında doğru bilenen yanlışlar nelerdir? HPV aşısı neden önemli?

Kazada Ölen Yok

Kaza kaza sonrasında ekiplerin haber ajanslarına ulaştırdığı bilgilere göre seyir halinde giderken içerisinde bulunan yolculardan hiçbirinin Can kaybına neden olmaması sadece ufak yaralanmalarla 9 yolcunun yaralanması bir nebze de olsa yakınlarının ve sevenlerinin kalplerine su serpti. yaralanmalarda büyük hasarlar olmaması yine sevenleri için bir umut olmuş oldu.

Kaza Nerede Oldu?

Kaza İlyasköy mevkisinde normal seyrinde ilerleyen yolcu minibüsünün bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole devrilen erek gerçekleşmiştir. Yaralılar ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin eşliğinde ambulanslara bindirilerek Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.