EURO 2020 Avrupa Şampiyonası A Grubu üçüncü maçında İsviçre’yle karşılaşan Türkiye, 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Merih Demiral’dan TRT spikeri Ersin Düzen’e gönderme

Milliler, turnuva boyunca sadece 1 gol atarak grubu son sırada tamamlarken, maç sonunda Merih Demiral röportaj verdi. Milli futbolcu, “Ben iyi günde de, kötü günde de buradayım. Bunu telafi edeceğiz” dedi.

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

ERSİN DÜZEN’E CEVAP VERDİ

Demiral, yaptığı açıklamada TRT spikeri Ersin Düzen’in eleştirilerine yanıt verdi. Düzen, 2-0’lık Galler mağlubiyeti sonrası ''Haklı zaferler yaşadığımız dönemlerde röportaja Burak Yılmaz geliyor, Hakan Çalhanoğlu geliyor, Merih Demiral geliyor, Çağlar geliyor, Yusuf Yazıcı geliyor... Bugün gelen oyuncularımız ise Mert Müldür, Umut Meraş ve Halil Dervişoğlu" demişti.

Merih Demiral’dan TRT spikeri Ersin Düzen’e gönderme

"BEN İYİ GÜNDE DE, KÖTÜ GÜNDE DE BURADAYIM!"

Demiral ise, İsviçre mağlubiyetinin ardından ''Ben iyi günde de, kötü günde de buradayım. Gelir konuşurum. Böyle olmasını beklemiyorduk. Beklenti vardı, beklenti çok olunca üzüntü de çok oluyor. Bizler de bunu yaşıyoruz. Diyecek bir şey bulamıyoruz. Ama turnuvanın en genç takımıyız. Önümüzdeki turnuvalara katılarak nasıl bir takım olduğunu herkese göstereceğiz. İnşallah bunları telafi edeceğiz. Tabii ki herkesten çok özür diliyoruz. Ben arkadaşlarıma güveniyorum. Önümüzdeki turnuvalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.