Yerel seçim ile partisinin siyasi çalışmalarına yoğunlaşmak için Ankara'ya taşınma kararı alan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Meclis tatile girdikten sonra yurt gezilerine başlayacak.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Partili kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Akşener, 31 Mart 2024'te yapılması planlanan yerel seçim ile partisinin kuruluş ilke ve amaçları odaklı siyasi çalışmalarına yoğunlaşmak için Ankara'ya taşınma kararı aldı.

Meral Akşener İstanbul'dan taşınma kararı aldı! Siyasi çalışmalar için...

İstanbul'daki evini kiraya verecek Akşener, hafta sonundan itibaren ailesiyle birlikte Ankara'da kiraladığı evde ikamet edecek. Bu arada Akşener'in Ankara'ya taşınma kararının yeni bir motivasyon için teşkilatlara ve parti tabanına sembolik bir mesaj olduğu belirtiliyor. Taşındıktan sonra partisinin yeni yol haritası kapsamında Ankara'da siyasi çalışmalarına ve yerel seçimlere yoğunlaşacak Akşener, saha çalışmalarına da başlayacak.

TBMM'nin çalışmalarına ara vermesinin ardından milletvekilleri ve parti yöneticileriyle öncelikle bölgesel ve il bazlı toplantılar yapacak Akşener, sonrasında ilçelerde organize edilecek toplantılarda parti tabanıyla ve seçmenlerle bir araya gelecek.

Meral Akşener İstanbul'dan taşınma kararı aldı! Siyasi çalışmalar için...

Daha önce 20 Ocak 2020'de başladığı il ve ilçe ziyaretleriyle yurt gezilerine çıkan Akşener, tüm Türkiye'yi yeniden dolaşacak.