AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Kahramanmaraş’a gitti.

Ziyaretine ilk olarak Vali Ömer Coşkun’dan başlayan Özhaseki, sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü ziyaret etti.

Partisinin belediye projelerine değinen Özhaseki, "Bütün şehirlerde dikkat edin büyük projelerin tamamı neredeyse 2000'lerden sonradır, bizim iktidarımıza tesadüf eder. Her seçimde biz birinci oluyoruz. 2004'te AK Parti olarak seçimlere girdik yüzde 40'lar civarında bir oyumuz var. 2009'da, 2014'te aynı şekilde" dedi.

Mehmet Özhaseki AKP’nin oy oranını açıkladı

Canlı yayında Öcalan'ın 'filozof' olduğunu söylemişti... Merdan Yanardağ gözaltına alındı! Canlı yayında Öcalan'ın 'filozof' olduğunu söylemişti... Merdan Yanardağ gözaltına alındı!

OY ORANIMIZ YÜZDE 45”

"Son seçimlerde Ankara, İstanbul'a kilitlendiği için olay biraz, sanki millet bizim zaafa uğradığımız gibi bir kanaate kapıldı” diyen Özhaseki, partisinin oy oranının yüzde 45 olduğunu iddia etti.

CHP ALGI OPERASYONU YAPIYOR”

Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elhamdülillah. Yani millet bize yine oy veriyor, bize güvenini devam ettiriyor. 'Sorunlarım kim çözer' diye dışarıya bir sorun, cevap olarak birinci sırada çok miktarda AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor. Dikkat edin CHP'nin yapmaya çalıştığı baştan sona bir algı operasyonudur. Olmayan bir şeyi varmış gibi, yapmadıkları bir şeyi yapıyormuş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar.”