2020 yılında eşi Prens Harry ile birlikte ABD’ye taşınan Meghan Markle (41), ailesinin güvenliği için de yeni adımlar attı.

Daily Mail’in haberine göre, Markle, Kaliforniya’da onları koruması için eskiden Michael Jackson için çalışan kişiyi kovduktan sonra şimdilerde Kim Kardashian’ın eski korumasını tuttu.

Sigara ve alkolden alınan ÖTV miktarı yükseldi! Sigara ve alkolden alınan ÖTV miktarı yükseldi!

Meghan Markle, Kim Kardashian’ın korumasını tuttu

Prens Harry (38), babasının taç giyme töreni için İngiltere’deyken 14 milyon dolarlık malikanesinin yakınında yürürken görülen Markle, siyah tayt ve ona uygun bol bir tişört ve beline bağladığı haki bir ceket giymişti.

Aile içi şiddet iddiası
En iyi korumalar günde 1.800 dolara mal olabilirken Meghan ve Harry’nin koruması, 2020 yılında İngiltere Kraliyet Ailesi’nden ayrılmalarının ardından Birleşik Krallık vergi mükellefleri tarafından finanse edilmedi.

Meghan Markle, Kim Kardashian’ın korumasını tuttu

Geçenlerde Harry ve Meghan, daha önce Michael Jackson için çalışan 46 yaşındaki koruma Alberto Alvarez’i alkollü araç kullanma cezaları ve aile içi şiddet iddiasıyla ilgili endişeleri nedeniyle görevden aldı.

İngiltere’deki taç giyme törenine tek başına katılan Prens Harry, tören biter bitmez doğruca havaalanına gitti ve Kaliforniya’ya ailesinin yanına döndü. Bu acele gidiş ise, Prens'in oğlu Archie’nin de taç giyme töreniyle aynı gün olan 4. yaş günü kutlamasına yetişme amacını taşıyordu.

Meghan Markle, Kim Kardashian’ın korumasını tuttu