Hızlı servis sektörünün dünyadaki en değerli markası McDonald’s, Türkiye’deki restoranlarında ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. İstanbul Kartal’da yeni restoran açılışını gerçekleştiren McDonald’s geleceğin restoran deneyimini misafirlerinin hizmetine sunuyor. McDonalds’ın yeni şubesi; yenilikçi dijital sipariş ekranları sayesinde sıra beklemeden sipariş verme imkanı ve masaya servis hizmeti ile lezzet severleri bekliyor. Yeni restoranlarının yanı sıra yenilenen restoranlarında da yeni tasarımıyla ziyaretçilerini buluşturan McDonald’s, McCafé’nin yepyeni tatlı ve tostlarını da beğeniye sunuyor. Ayrıca dinamik ve hızlı yapısıyla öne çıkan McDonald’s Kartal restoranı, en lezzetli menülerini bulunduğu her noktaya taşımak isteyen müşterilerine de araca servis ile hizmet veriyor.

Ankara'nın estetik harikası Creating Aesthetics, yeni yerinde kapılarını açtı! Ankara'nın estetik harikası Creating Aesthetics, yeni yerinde kapılarını açtı!

McDonald’s Türkiye ile geleceğin restoran deneyimi Kartal’da!

Açılışta kurdele kesimini gerçekleştiren McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Mwaffak Kanjee, “McDonald’s olarak yenilenen konseptimizle geleceğin restoran deneyimini müşterilerimize sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu çerçevede yenilikçi dijital sipariş ekranıyla sıra beklemeden sipariş imkânı ve masaya servis hizmeti müşterilerimizin McDonald’s deneyimini daha da yukarı taşıyor. Araca servis ile dileyenler lezzetlerimize restorana girmeden de ulaşabiliyor. Yeniliklerimizi sadece bunlarla sınırlı kalmıyor; McCafé’nin yeni tatlı ve tostları da menümüze ekleniyor. Restoranımızda gelecekten ilham alan yeniliklerimizle, yıllardır değişmeyen kaliteli ve lezzetli ürünlerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

McDonald’s Türkiye ile geleceğin restoran deneyimi Kartal’da!

Konseptinden tasarımına, ürünlerinden hizmetine her adımında yeniliklerle kapılarını açan restoranın açılış partisinde DJ Doğuş Çabakçor’un performansı ve ışık gösterileri ile misafirler eğlence dolu anlar yaşadı.

McDonald’s Türkiye Hakkında:

‘BrandZ 2022 En Değerli 100 Küresel Marka’ çalışmasına göre dünyanın en değerli 6. markası olan ve teknoloji şirketleriyle birlikte ilk 10’da yer alan tek yeme-içme firması McDonald’s, Türkiye’de ilk restoranını 1986 açmıştır. McDonald’s, bugün yaklaşık 250 restoranı ve 7000’e yakın çalışanı ile hizmet vermektedir. Sunduğu ürün ve hizmetlerin %98’ini Türkiye’de üretim yapan tedarikçilerden temin etmektedir.