Aykut Aslan'ın son çalışması "Aşka Dair" adlı albümü müzik dünyasıyla buluştu. Aykut Aslan, bu albümde genel olarak yeni besteleri tercih edip, kendi müzik birikimiyle bütünleştirerek farklı bir ses, tını, müzikal anlamda farklı bir renk yakalamayı amaçladı.

İlk klip "Mühim Olan Aşkımız"

“Aşka Dair” albümünün ilk klibi “Mühim Olan Aşkımız” adlı şarkıya çekilerek müzik piyasasına sunuldu. 

Canlı yayında Kılıçdaroğlu ve İsmail Saymaz arasında gergin anlar! Canlı yayında Kılıçdaroğlu ve İsmail Saymaz arasında gergin anlar!

Aykut Aslan Kimdir?

Aykut Aslan, müzisyen bir ailenin ferdi olmasından kaynaklı müzikle erken yaşta tanıştı. Değerli birçok müzisyenle çeşitli projelerde görev aldı. Bunlardan bazıları; Devlet Opera ve Balesi sanatçılarıyla “Sekiz Ses Sekiz Nefes”, “Nazım Hikmet Kerem Gibi”, Bilkent Senfoni Orkestrası Eşliğinde “Gelibolu Algelincik”.

Sanatçı, müzik çalışmalarına her ne kadar yurt içinde devam etse de, yurt dışında Maryland Üniversitesi'nde, Melanie Pinkert’in “Anadolu Müziği” doktora tez konusunda yer almış, 2016 yılında okutulmaya başlanmıştır.

Sanatçının kendine ait olan projesi “Bir Nefeste Nağmeler” adlı müzikal şiir temalı konserleri de halen devam etmektedir.