Bilindiği üzere İtalya'da Corona virüsü olağandan daha hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor ve günlük ölüm oranlarında rekor kırmaya gün geçtikçe devam ediyor. Yoğun bakım ünitelerinde hastanelerde ve tedavi amaçlı yapılan çalışmalarda yavaş yavaş yetersiz kalmaya başlayan İtalya bu konu ile ilgili yeni bir karar almaya hazırlanıyor.

İngiliz basınında şok iddia! Seçimleri analiz ettiler: "Kılıçdaroğlu değil CIA kaybetti!" İngiliz basınında şok iddia! Seçimleri analiz ettiler: "Kılıçdaroğlu değil CIA kaybetti!"

80 Yaş Üstü Hastalara Bakılmayacak

Karar tam olarak kesinleşmemiş olsa da oluşan yoğunluk sebebiyle İtalya hükümeti genç nüfusu korumaya yönelik yeni bir karar almaya hazırlanıyor. Durum bu şekilde ilerlemeye devam ederse 80 yaş üstü hastalara bakmayarak onları ölüme terk edecek gibi duruyor.

Yoğunluk Hat Safhada

Yoğunluğun inanılmaz derece artması ve geçtiğimiz günlerde neohaber olarak yapmış olduğumuz haber içerisinde paylaşmış olduğumuz bir bilgi olan, “Günde en fazla 7 kişiye entübe yapabiliyoruz.” şeklinde açıklama yapan bir hastane personeli sonrasında hükümet bu tarzda bir karar almaya hazırlanıyor.

80 Yaş Üstü Hastalar Ölüme Terk Edilecek

İtalya hükümeti eğer bu kararı kesinleştirir ve uygulamaya alırsa 80 yaş üstü Corona virüsü salgına yakalanmış hastalar tedavi edilemeyecek ve ölüme mahkum edilecek. Umarız İtalya bu kararı almak zorunda kalmaz ve 80 yaş üstündeki hastaların ölüme terk edilmesi gibi bir acı karar uygulanmaz.