Beşiktaş taraftarı yeni sezon öncesi Sergen Yalçın ile anlaşılmasını beklerken, dün gece şok bir olayla karşı karşıya kaldı.

Sergen Yalçın ile görüşen eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, Yalçın’ın Beşiktaş ile çalışmama kararı aldığını duyurdu.

İşte Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın arasında geçen diyalog

Sergen Yalçın’ın bu kararı gündeme bomba gibi düşerken, tecrübeli teknik adamın başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

İŞTE ÇEBİ İLE YALÇIN ARASINDAKİ DİYALOGLAR

Ahmet Nur Çebi: Kulübümüzün içinde bulunduğu durum ortada. Harcama limitimiz az. Bu nedenle yıllık 12 milyon TL öneriyoruz. Sen ne istersin?

Sergen Yalçın: Başkanım, ben para konuşmam. Hakkım olan parayı istiyorum.

Ahmet Nur Çebi: Senin kafandan geçen rakam nedir?

Sergen Yalçın: 30 milyon TL...

Ahmet Nur Çebi: Bu imkansız.

Sergen Yalçın: Başkanım bir forvet alacağız, fiyatı 3 milyon Euro. Nasıl vereceksiniz?

Ahmet Nur Çebi: O kadar para vermeyiz.

Sergen Yalçın: Kararınıza saygılıyım. Kamuoyu önünde çıkıp açıklama yapalım. Siz anlaşamadığınızı belirtin. Ben de dinleneyim.

Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..." Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..."

Ahmet Nur Çebi: Bakarız, düşünürüz.

30 MİLYON’DAN AŞAĞI DÜŞMÜYOR

İki hafta önce gerçekleşen bu görüşmenin ardından taraflar dün tekrar bir araya geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın’a önce 20 milyon TL teklif etti. Yalçın olumsuz yanıt verince rakam 25 milyon TL’ye yükseltildi. Ancak Yalçın yine ikna olmayınca toplantı sona erdirildi.

İşte Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın arasında geçen diyalog

GÖRÜŞMELER BUGÜN DEVAM EDECEK

Taraftarların heyecanla ve endişeyle takip ettiği görüşmelerde anlaşma sağlanamaması üzerine camianın bazı önde gelen isimlerinin devreye girdiği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi ile teknik direktör Sergen Yalçın arasındaki yeni sözleşme görüşmelerine bugün de devam edilmesi ve kesin bir sonuca varılması bekleniyor.