Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine kilitlenen Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir seçim yapacak. 

Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşı ikna etme çalışmaları devam ederken anket şirketleri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

İşte 28 Mayıs seçimine 3 gün kala 26 ilde yapılan ikinci tur anket sonuçları! Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu?

Son olarak Asal Araştırma, 26 ilde 2 bin 184 kişiyle yaptığı anketin sonuçlarını yayınladı. Ankette Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasındaki farkın 7 puana kadar çıktığı görüldü.

Araştırmada katılımcılara "28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi adaya oyunuzu vermeyi düşünüyorsunuz?" diye soruldu. Sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 53.4, Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 46.6 oy oranına ulaştı.

İşte 28 Mayıs seçimine 3 gün kala 26 ilde yapılan ikinci tur anket sonuçları! Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu?

Öte yandan 14 Mayıs'ta gerçekleşen ilk tur seçimlerinde Erdoğan yüzde %49.52, Kılıçdaroğlu yüzde 44.88, Sinan Oğan yüzde yüzde 5.17, Muharrem İnce ise yüzde 0.43 oy oranına ulaşmıştı.