Yılmaz Özdil Uğur Dündar ve Tuncay Mollaveyisoğlu arasında dün kapanan  Artı 1 TV üzerinden başlayan kavgada sular durulmuyor.  Konuya bir de Gazetece İsmail Saymaz dahil oldu. 

Yılmaz Özdil’in Artı 1 TV’ye ilişkin yaptığı paylaşımlara Uğur Dündar canlı yayında çok büyük tepki gösterdi. 

Özdil’in cenazesine dahi gelmesini stemediğini dile getiren Dündar, Yılmaz Özdil’in İsmail Saymaz, Murat Ağırel ve Barışlar gibi başarılı gazetecilere de kafayı taktığını söyledi. 

Uğur Dündar Tele 1’de Anından Manşet canlı yayınında İsmail Saymaz’a takmış vaziyette kafayı. Genç bir arkadaşımız kim olursa olsun önünü açmak isteriz.  Bütün bu sizde Cumhuriyet’te yazanlar bizde Sözcü’de yazanlar bunlar başarı kulvarında yürüyen arkadaşlarımız. Biz onlara ön açıcı olmalıyız. Biz çünkü başarıya doyduk. Ben Uğur Dündar olmuşum bundan daha büyük paye var mı? Çok üzdü beni ya şurada tutamayacağım kendimi ağlayacağım. Nasıl attın o tweetleri, yazıklar olsun sana” sözleriyle eski dostuna ateş püskürdü.

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

Tartışmalar devam ederken konuyla ilişkin bir yorum da gazeteci İsmail Saymaz'dan geldi. Saymaz mesele farklı bir açıdan yaklaştı. Gazetecilerin birbirleriyle tutuştuğu kavgayı eleştirdi. 

Sosyal medya üzerinden mesaj gönderen Saymaz, "Türkiye’nin günlerdir konuştuğu ciddi skandalları biz gazeteciler mahalle kavgası çıkararak mundar ettik. Şimdi ne Kutlu Adalı cinayeti, ne Suriye’ye giden silahlar, ne uyuşturucu trafiği, ne de çökülen marina konuşuluyor. Varsa yoksa gazeteci kavgası… Yazık oldu" ifadelerini kullandı.