İngiltere tarafında da Corona virüsü vakası hızla ilerlemeye devam ediyor. Hemen hemen çoğu ülkenin yaşamış olduğu Corona virüsü salgınından dolayı tüm hükümetler ve bakanlıklar olağanüstü bir çalışma sergilese de halk panik olarak hareket etmeye devam ediyor.

ABD'de dolu yağışı felaket saçtı: 5 ölü ABD'de dolu yağışı felaket saçtı: 5 ölü

İhtiyacınızdan Fazlasını Almayın

İngiltere olası bir israf, yoksunluk ve ihtiyacı olan vatandaşların yeterli gıdaya ulaşamaması gibi olumsuz ihtimallerin önüne geçebilmek adına açıklamalarda bulundu. Halkına, “İhtiyacınızdan fazlasını alışveriş olarak yapmayın.” ifadelerine yer verdiği açıklamalarda bulunan İngiltere, halkını fazla israftan önlemeye çalışmaları yapıyor.

Yeni Nesil Süpermarketler Açıldı

İngiltere'de çöpe atılmış, açılmamış ve son kullanma tarihi geçmemiş olan ürünler için ekipler kurdu ve yeni nesil süpermarketler açtı. Artık İngiltere halkı çöpe atılmış, paketi açılmamış ve son kullanma tarihi de geçmemiş olan ürünleri süpermarketlerden alabilecekler.

Bu sayede israfın bir nebze de olsa önüne geçiyor ve yoksunluk gibi olumsuz bir durumdan ülke halkının etkilenmemesine yardımcı olmaya çalışıyorlar.