İkinci tur seçimlerine sayılı günler kala önceki akşam FOX TV'ye konuk olan  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, seçim süresiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

İmamoğlu'ndan dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan yorumu: Kısmen başarılı oldu, bizi 3-4 puan aşağıya çekti

14 Mayıs'ta yapılan seçimle ilgili itirafta bulunan İmamoğlu, "Biz oyunu sayın Mansur Yavaş ile bozduk. Çıktık veri verdik, verilerin elimizde olduğunu gösterdik. İkinci turda daha donanımlıyız. Kurguyu bozduk 49,5'te kaldılar" dedi. 

İmamoğlu'ndan dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan yorumu: Kısmen başarılı oldu, bizi 3-4 puan aşağıya çekti

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

Seçim süresince Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyguladığı stratejiler hakkında konuşan İBB Başkanı,  "Karşı tarafın çıkıp 'kardeşim ben 21 yılda neler yaptım neler' demesi gerekir değil mi? Tam tersini yaptı. Kılıçdaroğlu'na, İmamoğlu'na 'vatan haini' dedi. Terör örgütleriyle ilişkiyle suçladı. Bunu itiraf ediyorum, bunu yaptı ve kısmen başarılı oldu. Bence oy farkının sebebi buydu. Biz yalan konuşmayı bilmiyoruz, önemsemedik. Bu insanları birbirine düşüren kötü aklı, çocuklarınıza izlettirmeyin ve dinlettirmeyin. Gıybet var, iftira var, her şey var. Kötü dil süreci etkili oldu. Bizi olmamız gerekenden 3-4 puan aşağıya çekti" ifadelerinde bulundu.