Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bestler Dereler bölgesi Aksüt kırsalında istihbarata dayalı yapılan nokta operasyonda, 1 terörist etkisiz hale getirildi.

Jandarma SİHA, ATAK helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteği ile JÖH, jandarma komando ve güvenlik korucularının katıldığı operasyonun başarılı geçtiğini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristin sarı torbadaki cesedini de paylaştı.

Bakan Soylu, paylaşımına "Kaldı 82... Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesindeki Aksüt kırsalında J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın desteği, JÖH, jandarma komando ve güvenlik korucularının katılımıyla gerçekleşen operasyonda; 1 terörist etkisiz. Cumhuriyet'imizin 100’üncü yıl dönümünde sınırlarımızın içerisinde bir terörist dahi kalmayacak!" notunu düştü.

Valilik, bölgede operasyonun sürdüğünü belirtirken, "1 teröristin ölü ele geçirildiği operasyonda 3 ağır yaralımız var.” ifadelerini kullandı.
Acı haber ise İçişleri Bakanlığı tarafından verildi...

Devam eden operasyon kapsamında, arazi aramasına çıkıldığı, mağarada sıkıştırılan bir grup terörist ile sıcak temas sağlandığını belirten Bakanlık, 2 jandarmamızın şehit düştüğünü bildirdi.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Açıklamada, şunlar kaydedildi:
Operasyonda 2 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 güvenlik korucumuz ve 1 jandarma personelimiz ağır yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz.

Bakanlık, çıkan silahlı çatışma sonucunda, 2 teröristin daha silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini aktardı.
Böylelikle operasyonda öldürülen terörist sayısı 3 oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise sosyal medya hesabından da bir başsağlığı mesajı yayınladı.
Bakan Soylu, “Başımız sağ olsun. Şırnak Bestler Dereler bölgesinde dün başlayan ve 1 teröristin öldürüldüğü operasyonda, bugün 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Mağarada yaşanan sıcak çatışmada 2 kahraman jandarmamız şehit oldu, 1 jandarmamız ve 1 güvenlik korucumuz yaralandı. Rabbim, şehitlerimize rahmet, yaralarımıza acil şifalar nasip eylesin.” dedi.

ss mesaj