Her Gün Düzenli Su İçmenin 8 Faydası

Su içmenin faydaları saymakla bitmez. O bizim yakıtımız, yaşam enerjimiz, gücümüzün kaynağı. Her gün düzenli su içerek tazeleniyor, canlanıyor, enerji depoluyor ve bir sürü hastalığa karşı korunuyoruz. Ara sıra değil ama düzenli olarak her gün ortalama 2 litre su içmekten bahsediyorum.

Su içmenin faydaları saymakla bitmez. O bizim yakıtımız, yaşam enerjimiz, gücümüzün kaynağı. Her gün düzenli su içerek tazeleniyor, canlanıyor, enerji depoluyor ve bir sürü hastalığa karşı korunuyoruz. Ara sıra değil ama düzenli olarak her gün ortalama 2 litre su içmekten bahsediyorum. Evet, bu şekilde su tüketmek bizi resmen hayata bağlıyor. Bir yandan günlük rutinlerimizi gerçekleştirirken bir yandan yeni maceralara atılırken bir yandan da suyun gücüyle daha sağlıklı ve daha enerjik oluyoruz. Ayakta kalmamızı, harekete geçmemizi, isteklerimizi gerçekleştirmemizi destekliyor. Her yudumunda ihtiyacımız olan birçok mineral ve vitamini vücudumuza kazandırıyor. İşte bu yüzden suya ihtiyacımız var ve işte bu yüzden su içmeyi atlamamamız gerekiyor. Her gün düzenli su içmenin faydalarını okuduktan sonra en sevdiğin içecek su olacak. Başlıyoruz!

1- Su içmek kilo vermene yardımcı olur. Çünkü su iştahı baskılar, yağların daha kolay çözünmesini sağlar ve metabolizmayı hızlandırır.

 

2- Su, baş ağrısına iyi gelir. Bazen ilaç almadan önce su içmek gerekir. Özellikle de alkol sonrasında su içmek gibisi yoktur.

3- Spor yaparken su içmek, o spordan daha iyi bir performans elde etmeni sağlar.

4- Su, cildi temizler, daha iyi ve daha genç bir cilt görünümü elde etmeni sağlar. Sivilce ve aknelere de iyi gelir.

 

5- Kalbin çalışmasını destekler ve kalp krizi riskini azaltır.

Estegloria saç ekim konusunda ülkemizi dünyada gururla temsil ediyor! Estegloria saç ekim konusunda ülkemizi dünyada gururla temsil ediyor!

6- Detoks etkisi sayesinde vücuttaki toksinlerle savaşır ve onların dışarı atılmasına yardımcı olur. Kabızlığı da önler.

7- Su, böbreklerin ve solunum yollarının temizlenmesini sağlar. Bu da vücudun için bir koruma kalkanı geliştirmek demektir.

8- Su içmek tembelliğin önüne geçer. Yeterli miktarda su içersen kendini çok daha iyi hissedersin, halsizlik ve yorgunluk kalmaz.

Sen de günde en az 2 litre su içmeye özen göster. Böylece kendini daha aktif ve daha güçlü hissedeceksin. Çünkü başarmak istediğinde seni hiçbir şey durdurmamalı. Ne bitkinlik ne de isteksizlik. Özel günlerin de. İşte bu yüzden özel günlerinde %100’e kadar koruma ve güven sağlayan ve hayatına hareket katmanı sonuna kadar destekleyen Kotex Active kullan. Benim tatlım her gün düzenli su içer, hedeflerine full enerjiyle koşar.