Ünlü iş insanı Hayri Yazıcı korona tedavisi gördüğü hastanede sahte ilaç ile tedavi edilmeye çalışılmış ve daha sonra 1 yıl komada kalmıştı. Ünlü iş insanı hastane ile hukuk mücadelesine başlamış, sağlık bakanlığı hastaneye idari para cezası vermişti. 

Hayri Yazıcı’nın sahte ilaç davası büyüyor

Tekstilci iş insanı T.A da tıpkı Hayri Yazıcı gibi sahte ilaçla tedavi edilmeye çalışıldı. Ölüm tehlikesi geçiren T.A aynı Hayri Yazıcı gibi Taksim'deki özel hastane ile ilgili sahte ilaç kullandıkları gerekçesiyle dava açtı. 

Hayri Yazıcı’nın sahte ilaç davası büyüyor

Türkiye’nin en ünlü hastanelerinden biri olan Taksim'deki özel hastanede binlerce korona hastasına sahte ilaç uygulandığını ve bu hastaların onlarcasının hayatını kaybettiği, aylarca komada kaldığı iddia ediliyor. 

Ünlü fast food markasının hamburgerinin içinden çıkan şoke etti Ünlü fast food markasının hamburgerinin içinden çıkan şoke etti

İl Sağlık Müdürlüğü olay ile ilgili açıklama yapmazken, Sağlık Bakanlığı ve savcılık korona sürecinde uygulanan sahte ilaç ile ilgili başka hastanelere de kapsamlı bir soruşturma başlattı.