AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Perpa’da esnaf ile bir araya geldi. Yıldırım, Birleşmiş Milletlerin Türkiye hakkındaki açıklamalarına değinerek, “Bu milletin bir özelliği var İstiklal bizim karakterimizdir. Bağımsızlık bizim karakterimizdir. Bu bölgede Türkiye’ye ayar vermeye çalışanlara en güzel cevabı bu millet vermiştir” dedi. 

"IMPOSSIBLE"

Amerikalı bir bakanla olan diyaloğundan bahseden Yıldırım, "Bir gün bakanlarla yurt dışı toplantısındayım. Biz yılda 2 bin kilometre bölünmüş yol yapıyoruz deyince Amerikalı bakan dedi ki 'Sayın bakan herhalde bir sıfır hatası var. Herhalde 200 demek istedin.' 'Yok biz yılda 2 bin kilometre bölünmüş yol yapıyoruz.' dedim. Adam şaşırdı 'Nasıl olabilir, impossible, impossible' dedi. Zor olan hemen yapılır imkansız zaman alır“ diye konuştu. 

Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 23 Haziran İstanbul seçimleri çalışması kapsamında Perpa’da esnafla buluştu. Esnafın sorunlarını ve sorularını dinleyen Yıldırım basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Birleşmiş Milletlerin Türkiye hakkındaki açıklamalarına değinerek, "Ülkemiz büyük bir tehdit ile karşı karşıya S-400 alacağız ülkemizi savunacağız. 71 vatandaşımız Kilis’te Hatay’da atılan roketlerle füzelerle hayatını kaybetti. Siz Doğu Akdeniz de Kıbrıs’ta petrol arayamazsınız. Peki diğerleri niye arıyor? Siz Afrin’ de operasyon yapamazsınız. Siz Cerablus’ta Erbab’da Kuzey Irak’ta operasyon yapamazsınız. Siz Suriye’nin kuzeyindeki terör kuşağını ortadan kaldıramazsınız. Bize böyle işler sökmez. Bu millete bu işler sökmez. Bu milletin bir özelliği var İstiklal bizim karakterimizdir. Bağımsızlık bizim karakterimizdir. Bu bölgede Türkiye’ye ayar vermeye çalışanlara en güzel cevabı bu millet vermiştir. Bundan sonra da vermeye devam edecektir. Adamlar seçimimize karışıyor, savunmamıza karışıyor, ekonomimize burnunu sokuyor ne oluyorsunuz? Sizinle mi uğraşacağız milletimizin derdi ile mi dertleneceğiz? Onlarla da uğraşacağız inadına kalkınma, refah, ekonomi ve kardeşlik diyeceğiz. İstikrarın en güzel çıktısı kalkınma ve refahtır” dedi. 
“Türkiye’yi dünyada alt yapı gelişmişliği bakımından 39’uncu sıradan 9’uncu sıraya çıkardık”