Sosyal medya uygulaması Instagram ve Whatsapp erişim sıkıntısı yaşanıyor. Kullanıcı sayısı milyonları aşan popüler yazışma uygulaması Whatsapp akşam saatleri itibariyle hizmet verme sıkıntısı yaşamaya başladı. Whatsapp çöktü mü, Instagram çöktü mü, neden açılmıyor sorusuna birçok kullanıcı tarafından sorgulanırken detaylı bilgi araştırmasına çıkıldı.

Milyonlarca kullanıcısı bulunan popüler uygulama Instagram ve Whatsapp çöktü mü, neden açılmıyor? WhatsApp, Instagram neden girilmiyor?

Instagram ve Whatsapp çöktü mü, neden açılmıyor sorusuna an itibariyle binlerce kullanıcı yanıt aramaya başladı. Vatandaşlar Whatsapp ve Instagram'da erişim problemleri ve yavaşlıklarla karşı karşıya kaldı. En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da mesajlar geç iletilirken, Instagram akış yenileme problemi oluyor.

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

Peki Instagram ve Whatsapp çöktü mü, Instagram ve Whatsapp neden açılmıyor?

Sosyal medya uygulaması Instagram ve Whatsapp erişim sıkıntısı yaşanıyor.

Kullanıcı sayısı milyonları aşan popüler yazışma uygulaması Whatsapp ve sosyal medya platformu Instagram hizmet verme sıkıntısı yaşamaya başladı

"Whatsapp çöktü mü, Instagram çöktü mü, neden açılmıyor" sorusuna birçok kullanıcı tarafından sorgulanırken detaylı bilgi araştırmasına çıkıldı.

Milyonlarca kullanıcısı bulunan popüler uygulama Instagram ve Whatsapp çöktü mü, neden açılmıyor?

WhatsApp, Instagram neden girilmiyor?

Instagram ve Whatsapp çöktü mü, neden açılmıyor sorusuna an itibariyle binlerce kullanıcı yanıt aramaya başladı. En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da mesajlar geç iletilirken, Instagram akış yenileme problemi oluyor. Peki Instagram ve Whatsapp çöktü mü, Instagram ve Whatsapp neden açılmıyor?

Konuyuya ilişkin herhangi bir açıklama henüz bulunmuyor..