Antalya'da Güver Uçurumu'nda bulunan cesedin, sivil havacılık öğrencisi 20 yaşındaki Eyüphan Yıldız'a ait olduğu kesinleşti. Baba İhsan Yıldız oğlunun cenazesini teslim almak için Adana'dan yola çıktı.

Kayıp oğlunun kıyafetlerini giyip sokak sokak dolaştı

Baba İhsan Yıldız, oğlunun kaybolduktan sonra aylarca arandığını, kuşlar sayesinde bulunduğunu anlattı. "Bu son yıkılışım. Artık oğlumun mezarı olacak" dedi. Antalya'da öğrenim görmek üzere Adana'daki ailesinin yanından ayrılan Eyüphan Yıldız, 19 Mayıs'ta kayboldu. Oğluna ulaşamayan ve kayıp ilanı veren baba İhsan Yıldız, soluğu Antalya'da aldı. 1 ay boyunca oğlunu arayan baba, Eyüphan'ın kıyafetlerini giyip sokak sokak dolaştı. 

Dağcılar kuş sürüsü sayesinde cesedi buldu

Aramalardan sonuç çıkmadı ancak, Eyüphan'ın telefonundan  en son bir uçurumun dibinde sinyal alındığını öğrendi. Söz konusu kanyon bölgesinde arama yapan ekipler bir ize rastlayamadı. 14 Temmuz'da bir grup dağcı, kuşların yığıldığı bir mağara alanına iniş yaparken bir erkek cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine polis ekipleri ve acılı baba olay yerine koştu. Ekipler, erkek cesedini bulunduğu yerden çıkardığında üzerinde yalnızca pantolon ve ayakkabı olduğunu gördü.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

"Onu kuşlar buldu"

45 gündür bulunduğu yerde olduğu tahmin edilen cesedi İhsan Yıldız teşhis edemedi. Teşhis için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesedin Eyüphan Yıldız'a ait olduğu öğrenildi. Acılı baba, oğlunun cenazesini teslim almak için bu kez de İstanbul'a doğru yola çıktı. Aylarca oğlunu aradığını belirten acılı baba, "Onu kuşlar buldu. Kuşları gören dağcılar sayesinde oğlumu oradan alabildim. Ailecek bir kez daha yıkıldık. Artık oğlumun bir mezarı olacak" dedi.