Bursa Gemlik'te 48 yaşındaki Tülin Beygirci, oğlu tarafından 50 bıçak darbesiyle öldürüldü. Beygirci'nin katili 23 yaşındaki Berke Karasu, tutuklanarak Bursa Cezaevi'ne gönderildi. 

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Tülin Beygirci 50 yerinden bıçaklanmış halde bulundu

Oğlu üniversite için başka bir şehirde olan ve evinde yalnız yaşayan Tülin Beygirci işe gitmeyince mesai arkadaşları durumdan şüphelendi. Beygirci'ye ulaşamayan iş arkadaşları durumu polise bildirdi. Kapıyı kırıp eve giren polis ekipleri Tülin Beygirci'yi yerde kanlar içinde buldu. İnceleme sonucu kadının 50 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. 

Cinayet saatinde evde olduğu öğrenildi

Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler, Beygirci'nin telefon kayıtlarını ve ikamet adresi çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarında, Beygirci'nin oğlu Berke'nin cinayet saatinden önce, annesi işteyken eve geldiğini, cinayetten 2 saat sonra evden ayrıldığını gördü. Ekipler, Denizli'de okuyan üniversite son sınıf öğrencisi Berke'yi arayarak annesinin öldüğünü söyledi ve adli tıp işlemlerine imza gerektiğini söyleyerek Bursa'ya çağırdı. Karasu, Adli Tıp'ta gözaltına alındı. 

Mezun olamadığı için baskıdan korkup cinayeti işlemiş

İlk ifadesinde Gemlik'e en son 10 gün önce geldiğini belirten Karasu, olay günü aldığı otobüs bileti ve kamera kayıtlarının gösterilmesi sonucu suçunu itiraf etti. Mezuniyet senesinde olduğunu ve okulu uzattığını, annesinin baskısından çekindiğini anlattı. Kendini baskı altında hissettiği için cinayeti işlediğini itiraf etti. 

Annesi yanına taşınmak isteyince itiraz etti

Öte yandan, bazı kaynaklar cani oğulun annesine okulu uzatmasına rağmen "yüksek lisans yapıyorum" dediğini, annesi yanına taşınmak isteyince buna karşı çıktığını, yaşanan tartışma üzerine annesini öldürdüğünü aktardı.

Olayı namus cinayeti gibi göstermeye çalıştı 

Öte yandan, Berke Karasu'nun hedef şaşırtmak ve olayı namus cinayeti olarak göstermek amacıyla cinayetin ardından annesinin kanıyla dolaba "Bu mahallenin onuru var" yazdığı öğrenildi. Talihsiz kadını son yolculuğuna iş arkadaşları uğurladı.