Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

ABD Başkanı Donald Trump, Birleşmiş Milletler (BM) 74. Genel Kurul görüşmeleri için New York'a gelen Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in ile görüşme yaptı. Görüşmeler InterContinental New York Barclay Otel'de gerçekleştirildi.

Trump, görüşmelerde ABD ve Güney Kore arasındaki ilişkinin çok iyi olduğunu belirtirken, ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi hususunda da çalışma yapacaklarını bildirdi.

"Kim Jong-un ile iyi bir ilişkimiz var"

Trump, basın mensuplarının sorusu üzerine Kuzey Kore'ye yaptırım uygulanmayacağını ve Pyongyang'ı hedef alan bir adım atmayacaklarını söyleyerek, "Kim Jong-un ile iyi bir ilişkimiz var. Belki bu sürecin sonunda onlarla yeni bir anlaşma yaparız, belki de yapamayız ancak şu anda iyi ilişkimiz var." dedi.

Trump ayrıca, Kim ile başarılı iki zirve yaptıklarını da vurgulayarak, "Herkes üçüncü zirveden bahsediyor, insanlar bunun olduğunu görmek istiyor. Neler olacağını göreceğiz ancak ondan önce bu zirveden ne çıkacağını görmek istiyorum." dedi

Yeni Zelanda ve Singapur Başbakanları ile görüştü

Trump, Moon ile görüşmeden önce Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern ve Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi ve Ardern'e, Mart ayında yaşanan saldırıdan dolayı üzgün olduğunu söyleyerek ülkeye desteğinin devam ettiğini bildirdi.