Rasulayn'ın göbeğine Türk bayrağı asıldı

Barış Pınarı Harekatı ile PYD/PKK'lı teröristlerden temizlenen Rasulayn'ın göbeğine Türk bayrağı asıldı. Tuzaklanan çok sayıda patlayıcı nedeniyle arama, tarama ve imha çalışmalarının sürdüğü kentte, ABD tarafından teröristlere verilen zırhlı araçlar da İhlas Haber Ajansı ekibi tarafından görüntülendi.

Trump'tan Suriye’de güvenli bölge açıklaması

ABD Başkanı Donald Trump, “Türkiye - Suriye sınırında büyük başarı. Güvenli bölge oluşturuldu” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye -Suriye sınırında büyük başarı. Güvenli bölge oluşturuldu” dedi. Çatışmaların sona erdiğini ve yakalanan terör örgütü DEAŞ üyelerinin kontrol altında olduğunu söyleyen Trump, Türkiye saatiyle 18.00'de Beyaz Saray'da açıklama yapacağını duyurdu.

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

Sınırın sıfır noktasındaki mültecilere ekmek dağıtıldı

Kuveyt Tarahum Derneği yetkilileri tarafından Suriye'nin Tel Abyad kentine komşu olan Akçakale ilçesinde yaşayan Suriyelilere ekmek dağıtıldı. Suriyeli mülteciler, kendilerine daha önce verilen ekmek fişleri ile geldikleri mobil dağıtım noktasından ekmeklerini aldı. Dernek görevlilerinden Gahsan İhsan Temiz, "Akçakale’de bulunan muhtaç ailelere bugün burada ekmek dağıtımına başladık. Özellikle Tel Abyadlı muhtaç ailelere ve diğer Suriyeli kardeşlerimize ekmek dağıtımında bulunduk" dedi.

Tel Abyad’da patlama: 3 ölü, 10 yaralı

Suriye’nin Tel Abyad ilçesinin güneydoğusundaki Suluk beldesinde patlayıcı yüklü aracın infilak etmesi sonucu 3 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı belirtildi.

Suriye - Türkiye sınırındaki Tel Abyad ilçesinin güneydoğusunda bulunan Suluk beldesinde bomba yüklü araç infilak etti. Patlamada 3 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı belirtildi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri tarafından yaralıların hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.