İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Konya’nın Meram ilçesinde 4’ü erkek, 3’ü kadın 7 kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili koordinasyon toplantısı düzenlediği Antalya'nın Manavgat ilçesindeki AFAD'ın Gençlik Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, olayı öncelikle vahşi, aynı zamanda alçak bir saldırı olarak nitelendirdi.

Ölen vatandaşlara rahmet dileyen Bakan Soylu, “Görüntüleri seyrettim. Katliam diyelim, insanlıktan çıkmış bir durum olarak nitelendirmek lazım. Bunun insanlıkla bir tarifi olamaz. Bu olayı gerçekleştiren tek kişi, bizim görüntülerde tespit ettiğimiz. Şahsı da tespit ettik. Maalesef 2010 yılında başlayan bir husumetin devamı, yaklaşık 11 yılık bir mevzusu var. Arkadaşlarımız şüpheliyi çok kısa sürede yakalayabileceğini düşünüyoruz. Bütün ekiplerimiz bu konuda seferber durumda. Çok kısa süreç içinde yakalanacak adalete teslim edilecek ve cezasını alacaktır. Buna olan inancım tamdır” diye konuştu. 

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!