Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında konuşan İçişleri Bakanı Soylu, terör örgütü FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün yerini bildiklerini fakat bunu açıklamayacaklarını ifade etmişti.

"Biz de Fetullah Gülen"in yerini biliyoruz..."

Soylu'nun açıklamaları "Gereği neden yapılmıyor?" tartışmalarına neden oldu. İyi Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, "Neymiş de Adil Öksüz'ün yerini biliyorlarmış! Ne var ki bunda? Biz de Fetullah Gülen"in yerini biliyoruz... Alacaksanız alın, veriyorlarsa isteyin bakalım!.." ifadelerini kullandı.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

"Gereği derhal yapılmalıdır"

Öte yandan Bakan Soylu'nun, Adil Öksüz açıklamalarına tepki gösteren bir diğer isim de CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak oldu. "Adil Öksüz'ün yeri biliniyorsa gereği derhal yapılmalıdır" çağrısında bulunan Öztrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İçişleri Bakanı Adil Öksüz'ün yerini bildiklerini söylüyor. Lüzumlu lüzumsuz her konuya dahil olan atanmış Bakan, işinin ortaya laf atmak ya da pazarda fiyatlara isyan eden vatandaşla uğraşmak olmadığını görmelidir” dedi.