İzmir Menderes'te, eski hükümlü B.O., daha önceden kavga ettiği akrabası Adnan Ülker (54) ile sokakta karşılaşınca satırla saldırdı. Vücudunun birçok yerine darbe alarak ağır yaralanan Ülker, olay yerinde yaşamını yitirdi.

17:30 sularında gerçekleşen olay Cüneytbey Mahallesi, Ürüncü Sokak'ta meydana geldi. Gelen bilgilere göre B.O. sokakta yürüdüğü sırada akrabası Adnan Ülker ile karşılaştı ve tartışmaya başladı.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Karşılaşmanın ardından ikili bir süre sokak ortasında tartıştı. Gerginlik artınca B.O., yanındaki satırı çıkartarak Ülker'e saldırdı. Çevredekiler korkunç olaya şahit oldu. Ülker kanlar içinde yere yığılırken saldırgan B.O. koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ülker'e müdahalede bulundu. Ülker, sağlık ekiplerinin yaptıkları müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ülker'in bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

SALDIRGANIN YAKALANMASI KISA SÜRDÜ

Polis ekipleri, olaya şahit olan vatandaşları sorguladıktan sonra şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki arama sonucu, saldırgan B.O. suç aleti ile birlikte kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan B.O., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.