Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Durmaz, kısa süre sonra videoyu sosyal medya hesabından kaldırdı.
 
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz skandal bir videoya imza atarak mastürbasyon yaparken görüntülerini takipçileriyle paylaştı.

CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Instagram'da 3 milyon takipçisi olan ve takipçilerinin büyük kısmını 18 yaşından küçük sosyal medya kullanıcılarının oluşturduğu fenomen Kerimcan Durmaz, bir skandala imza attı. Kerimcan Durmaz, mastürbasyon yaptığı anların videosunu sansürsüz bir şekilde Instagram hesabının hikaye bölümünde takipçileriyle paylaştı. Kerimcan Durmaz kısa süre sonra videoyu sosyal medya hesabından kaldırdı. Kerimcan Durmaz'ın skandal görüntüleri kısa süre içerisinde internette yayıldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Yaşanan skandalın ardından Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Videonun kendisine ait olmadığının altını çizen Durmaz, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla ilgili hukuki süreç başlatacaklarını söyledi. Durmaz açıklamasında, "Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli gibi bir videoyu avukatıma iletmek isterken şehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum. Bu video içeriğine benzer şekilde tarafıma sürekli olarak farklı hesaplardan uygunsuz pek çok video ve resim gönderilmektedir. Üzülerek bildiriyorum ki, yanlışıkla paylaşılan bu video beni derinden sarsmıştır. Beni de son derece rahatsız eden bu durumda mağdur olmam sebebiyle, mesaj olarak gelen bu videonun sosyal medyada paylaşılması ile ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır" ifadelerini kullandı.

KERİMCAN DURMAZ, PAYLAŞIMDA ADINI GEÇİREN ÜNLÜ İSİMLERE DAVA AÇACAĞINI SÖYLEDİ