Odatv'de yer alan habere göre, Sezgin Baran Korkmaz’a ilk boya sandığını alan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

BOYA SANDIĞINI KİM ALDI?

Sezgin Baran Korkmaz’a ilk boya sandığını alan isim CHP Milletvekili Gürsel Tekin. Sezgin Baran Korkmaz'a ait boya sandığının detaylarını anlatan Tekin, şu şekilde konuştu:

"Sezgin Baran Korkmaz 1998'den bahsediyor. O dönem ben Kadıköy Belediye Başkan Yardımcılığı yapıyordum. Tam hatırlamıyorum. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Kapıma gelen herkese yardımcı oluyorum. Kendisi de Karslı. Hemşehrilik ilişkimden dolayı gelmiştir. Gelen hemşehrilerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Kendisiyle bir gün bir düğünde tanıştık. Kendisi de bana gelip ilk boya sandığını benim aldığımı söyledi. Fukaralığını tanıdım, zenginliğini bir türlü tanıyamadım."

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Sezgin Baran Korkmaz’a boya sandığı alan milletvekili ortaya çıktı

"GELEN PARALARLA YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDİYORUM"

Ayrıca "Gelen insanlara yardımcı olmaya da devam ediyorum" şeklinde konuşmaya devam eden Tekin, "Bir gün bir avukat yanıma geldi. 'Size yardımcı olmak istiyorum' dedi. Ben de kendisine iğrençleşen hakaretler hakkında benim adıma dava açabileceğini söyledim. Kendisi kabul etti. Sonrasında kendisine vekalet verdim. Ama bu davalardan gelen paraların öğrencilere, fakir fukaralara dağıtılmasını söyledim. 1 kuruş almadım. 600'ün üzerinde dava kazandık. 1000'in üzerinde dava da devam ediyor. Bunların çoğunluğunun da bizim lehimize sonuçlanacağı açık. Buradan gelen paralarla ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya devam ediyorum" ifadelerini kullandı.