İzmir Bornova’da Ege Üniversitesi’nde öğrenci olan 21 yaşındaki Zülal Tütüncü’yü kılıçla öldüren Günhan Öztürk’ün (27) ‘kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle görülen davasına devam edildi.

İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın son duruşmasına Günhan Öztürk, taraf avukatları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı Emine Şentüfekçi Tezcan, öldürülen genç kızın anne ve babası katıldı.

Sanığın cep telefonu raporlarının mahkemeye ulaştığını belirten mahkeme heyeti maktül telefonunun da incelenmesine ve raporun incelenmesi için ek süre verilmesine karar verdi.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Sanığın tutukluluk hali de devam edecek.

Olay

18 Aralık 2017 günü Bornova’da meydana gelen olayda özel bir üniversitede Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünde öğrenim gören Günhan Öztürk ile Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrenci olan Zülal Tütüncü bir eğlence mekanında eğlendi.

İkili sonrasında Günhan Öztürk'ün evine gitti. Günhan Öztürk, evde babasına ait olan kılıcı genç kızın boynuna ve omzuna sapladı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybederken, polisi arayan şahıs teslim oldu.

Verdiği ifadede suçunu itiraf eden, ancak nedeni konusunda bilgi vermeyen Öztürk, sevk edildiği adli makamlarca çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Günhan Öztürk için ‘kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.