Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale'de eşinden boşanan Emine Bulut'un cinayetine şahit olduk. Emine Bulut, on yaşındaki kızının gözleri önünde acı çekerken 'Ölmek istemiyorum' diye haykıran Emine Bulut ile Türkiye derin bir yasa boğulmuştu. Kalbine ateş düşen insanlar hıncını Twitter, Instagram gibi sosyal medya sitelerinde paylaşarak çıkarttı. Pek çok ünlüden bu konuyla ilgili yoğun tepki geldi.

"EMİNE'NİN EVLADI ARTIK BİZİM EVLADIMIZDIR!"

Haluk Levent, avukatı Turgay Özcan ile birlikte Emine Bulut'un katili Fedai Varan'ın en ağır cezayı alması için çalışacağını duyurdu.

Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor

"BABALAR İNSALIKTAN ÇIKARILIYOR"

Ünlüler tepkisini ortaya koyarken bazı vatandaşlar Emine Bulut'u katleden Fedai Varan'ı savundu. Savunanlar arasında İnci Sözlük kurucusu Serkan İnci de vardı. Serkan İnci, boşanma sonrasında mahkemelerin babaları nafakaya bağlayarak para ödemeye mecbur kıldığını, bu durumun bir eziyet olduğunu ve bu sebeple babaların kontrolden çıktığını söyledi. İnci, birbiri ardına paylaştığı gönderilerinde nafakanın babaların elini kolunu bağladığını, bu durumda her şeylerini kaybettiklerini belirtti. 

TKP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Gönderilerin ardından Türkiye Komünist Partisi (TKP), Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına, Serkan İnci hakkında suç duyurusunda bulundu. Dilekçede İnci hakkında halkı kin ve düşmanlığa teşvik, kanunlara uymamaya teşvik, suça azmettirme suçlarından soruşturma açılması istendi.