“Her şey güzel olacak” sloganları sonrası Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın tepkisini dile getirdiği futbol tribünlerinin liderleri, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’le iftarda bir araya geldi.

Sedat Peker, buluşma sonrası yaptığı açıklamada “Hem Fenerbahçe, Hem Galatasaray, hem de Beşiktaş tribünündeki fanatik taraftar grubu liderlerinin birbirleriyle dostane samimiyetleri beni gerçekten çok etkiledi” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Peker’in mesajı şöyle devam etti:

“Tribünlerde hem kutsal değerlerimize, hem de değer verdiğimiz büyüklerimize karşı yaptırmak istedikleri kötü tezahüratları, tribünlerdeki dostlarımız sayesinde yaptıramayan bu kötü tezahüratları sürekli hale getirmeyi başaramayan cenahlar her ne kadar benim adımı sporda şiddetle özdeşleştirmeye gayret gösterseler de bu iftar organizasyonundan da anlaşılacağı üzere biz genç arkadaşlarımızın olduğu her yere sevgi, kardeşlik, barış ve dava adamlığı götürürüz.”

Bülent Kap’ın organize ettiği belirtilen toplantıya Galatasaray taraftar grubu ultrAslan’ın lideri Sebahattin Şirin’in de katıldığı görüldü.