AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de yakalanan canlı bombanın görüntüleri ortaya çıktı. Canlı bomba, 8 Ağustos'ta Balıklıgöl'e 100 metre mesafedeki Meşarkiye Caddesi'nde yakalanmıştı. Suriye'deki terör örgütü kamplarından geldiği tespit edilen teröristin yakalanma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 

ŞEHİR MERKEZLERİNİ HEDEF ALIYORLAR

Öte yandan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında yakalanan canlı bombanın şehir merkezlerini hedef aldığını belirtti. Açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: "DEAŞ talimatı gruplarınızı küçülteceksiniz diyor. PKK talimat aynı, grupları küçülteceksiniz, vur kaç yapacaksınız, ekonomik turistik şehirlerin merkezinde eylem yapacaksınız. Biz bunlara imkan sağlarsak, iltisaklı irtibatlılarına imkan sağlarsak Türkiye’nin geçmiş dönemde yaşadığını tekrar yaşarız. Yılbaşından bu güne kadar 160 önemli olayı engelledi bizimkiler. Bunlardan bir tanesi gerçekleşmiş olsaydı uluslararası problem haline gelecekti" Ayrıca Soylu, "Amerika bizim kırsalda bitirdiğimiz MLKP ile görüşme halinde" diyerek Amerika'nın bu hareketini takipte olduklarını ifade etti.