Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

Samsun'a bağlı İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde gerçekleşen olayda Şahin Ö.(46), yanında 7 yaşındaki oğlu ile birlikte, boşandığı eşi Özgecan Y.'nin (27) evine gitti. Genç kadının eski eşine kapıyı açmaması üzerine Şahin Ö. tabancasını oğlunun kafasına dayayarak şantaj yapınca genç kadın kapıyı açtı. İçeri giren Şahin Ö. hem eşini hem de 7 yaşındaki oğlu ile 2 yaşındaki kızını silahlı rehin aldı.

Ateş açarak faciayı son anda önlediler

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler içeriden bir el silah sesi duyunca evin kapısını kırıp içeri girdiler. Eşini ve çocuklarını rehin alan Şahin Ö., polis tarafından açılan ateşle sağ dizinden ve sol elinden yaralandı. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde 1 adet 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabanca bulundu. Ayrıca zanlının üzerinde yapılan aramalarda bir kutu mermi elde edildi.

Daha önceden cezaevine girmiş

Şahin Ö.'nün daha önce tapuda memur olarak görev yaptığı, eşini bıçaklamak suretiyle cezaevine girip çıktığı ve memurluktan ihraç ettiği ileri sürüldü. Özgecan Y.'nin şuan 2 yaşında olan kızına hamileyken eşinden boşandığı öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.