Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde atanacak Sağlık Bakanlığı personelleri 7 Ağustos ve 21 Ağustos tarihleri aralığında yaptıkları başvuruların ne zaman açıklanacağını heyecanla bekliyordu.

SAĞLIK BAKANLIĞI 2019 ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bugün yapılan açıklama ile Sağlık Bakanlığı 2019 atama sonuçları açıklandı. Sınava giren on binlerce kişi Sağlık Bakanlığı atama sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak? sorusunu arama motorlarında arattı. Sağlık Bakanlığı 2019 atama sonuçları ÖSYM tarafından erişime açıldı.

ÖSYM SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA SONUÇLARI

ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile toplam 12 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek. 12 bin kadrodan 6 bin 835'i hemşire, 1000'i ebe ve 3 bini sağlık teknisyeni ile sağlık teknikerinden oluşuyor. Sağlık Bakanlığı personelleri KPSS tercihleri 7 Ağustos ve 21 Ağustos tarihleri aralığında gerçekleştirildi. Gözler atama sonuçlarındaydı. Sağlık Bakanlığı 2019 atama sonuçları bugün https://sonuc.osym.gov.tr adresinde atama sonuçları erişime açıldı. Aşağıda yer alan linklere tıklayarak Sağlık Bakanlığı 2019 atama sonçlarını öğrenebilirsiniz.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MEMUR ALIMI İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DEVLETTE MEMUR OLMA ŞARTLARI NELERDİR? KİMLER MEMUR OLABİLİR?

Odyolog, Perfüzyonist, Dil ve Konuşma Terapisti ve Sağlık Fizikçisi pozisyonlarında tercih yapmak isteyen ve ilgili alanlarda lisansüstü (yüksek lisans veya doktora) öğrenim görmüş adayların, 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yaptı. KPSS tercih kılavuzu 31 Temmuz itibari ile erişime açılmıştı.