Terör örgütü PKK yandaşları, Norveç'in başkenti Oslo'da Türkiye Büyükelçiliği önünde Barış Pınarı Harekatı'na destek için düzenlenen gösteriden dönen Türk bayraklı bir otomobile saldırdı.

Aracın camları çatladı

Ellerinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları bulunan grup, yoldan geçen ve içinde Türk bayrağı olan otomobile taş ve sopalarla vurdu. Norveç polisinin gözleri önünde gerçekleşen olayda, otomobilin camları çatladı. Otomobilin içinden çekilen görüntülerde ise, bir çocuğun ağladığı görüldü.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

İki sempatizan gözaltında

Polis, PKK yandaşlarını olay yerinden dağıtmak için göz yaşartıcı biber gazı kullanırken, saldırı sonrasında yedi PKK sempatizanın gözaltına alındığı belirtildi.

"Araçtaki bebeğe rağmen vurdular"

Saldırılan araçta bulunan Tuğba Kökyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "PKK'lılar tarafından neredeyse abamızda öldürülüyorduk. Arabadaki Türk bayrağını görünce küçük bebeğime rağmen acımadan darbettiler" yorumunda bulundu.

Saldırı anı kameralara yansıdı

Ailenin yaşadığı panik ve bebeğin ağlamasının duyulduğu görüntülerde, Norveç polisinin saldırganları engellemeye çalışması da yer aldı.

İşte o anlar: